X Wing Starfighter

Star Wars is een begrip voor jong en oud. Vanaf 1980 kwamen de eerste Star Wars films uit en werden door heel veel mensen in de bioscoop bekeken. De X-Wing Starfighter van de rebellen is in elke film wel terug te zien en daarom een keer als ballonworkshop bij de Haagse ballonnenboer.

Hij behoort met zijn pinch twisten tot de iets moeilijkere ballonfiguren, maar als je de video bekijkt zul je merken dat het allemaal meevalt. Mocht je de pinch twist niet weten of je bent de techniek een beetje kwijt. Kijk maar even bij deze uitleg : //www.youtube.com/watch?v=vaAIWCEn8JQ.

Daar word die uitgelegd en kun je gelijk daarna aan de slag met de X-Wing starfighter. Het is zeker leuk om te maken als je ergens op een verjaardag van een Star wars fan gaat. En reken maar dat ze je verbaasd aan staan te kijken als je ineens met zoiets tevoorschijn komt. Vind je de X Wing een cool ballonfiguur, laat dan een reactie of een DUIMPJE achter. Dat geeft het YouTube kanaal van de Ballonnenboer weer een boost zodat die steeds meer in het zicht komt.

En mocht je er even niet uit komen, dan kun je de vragen altijd in de reacties zetten of op het Facebook kanaal van de ballonnenboer. De Haagse ballonnenboer doet natuurlijk nog veel meer als alleen maar workshops geven. Hij heeft diverse ballonnen shows en ook nu in corona tijd heeft hij die allemaal aangepast aan de RIVM regels. Op die manier hoopt hij toch dat sommige feestjes een vleugje van zijn entertainment mee kan maken. Kijk maar even op zijn website voor de verdere informatie : //www.dehaagseballonnenboer.nl.

Maar hij heeft ook een Facebook pagina waar jullie je ballon foto’s kunnen plaatsen om te laten zien wat er allemaal gemaakt word in de workshops door jullie. Maar ook andere relevante zaken staan er op, dus zeker een bezoek waard. Kijk maar even mee : //www.facebook.com/dehaagseballonnenboer.

Heb je vouwballonnen nodig om al die leuke en gezellige ballonfiguren te maken en mee te doen. Kijk dan maar eens op de webshop van ballonnen-hondje : //www.ballonnen-hondje.nl en je vind daar alles wat je nodig hebt. Kom je er even niet uit, dan kun je altijd de hulp inschakelen van de Ballonnenboer of van Ballonartiest Rolando die de webshop ook beheert. Voor nu allemaal een hele fijne dag en blijf allemaal gezond.

Hou je aan de regels zodat we weer zo snel mogelijk met zijn alles de normale dingen kunnen gaan doen.

Ballongroet van de Haagse ballonnenboer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *