Muzikale ballonworkshop

Muzieknoten van ballonnen ? Ja hoor, ook dat kan gemaakt worden van vouwballonnen en ook in alle maten en vormen. De G sleutel hebben we er helaas niet bij, maar voor de rest kun je het wel een muzikale uitzending noemen. Ze zijn ook niet al te moeilijk te maken, heb je de pinchtwist onder de knie, dan is het totaal geen probleem.

En mocht je nu toch die oordraai (pinchtwist) nog niet weten of kunnen maken, kijk dan maar naar deze video : //www.youtube.com/watch?v=vaAIWCEn8JQ Dan heb je die ook weer gelijk geleerd en kun je met de muzieknoot aan de slag. We hebben de enkele noot en de dubbele muzieknoot. Bepaal zelf je ballonnenkleur en maak er een mooie muzikale workshop van.

Vergeet je DUIMPJE niet te geven als je de video weer leuk vind. Het helpt de Ballonnenboer weer verder op zijn YouTube kanaal om hogerop te komen. Mocht je vragen hebben of je weet even iets niet wat te maken heeft met de muzieknoot, dan kun je de reactie onder de video achter laten. En weet je iemand die dit ook leuk vind, laat hij of zij zich ABONNEREN, dan word je gelijk op de hoogte gehouden van de workshops.

Heb je vouwballonnen of een ballonpomp nodig? Ook die kun je vinden bij de webshop van //www.ballonnen-hondje.nl Daar helpen ze je graag verder met je vragen of het uitvoeren van je bestelling. En je weet zeker dat je kwaliteit ballonnen hebt om al die leuke ballonfiguren te maken. En wat is er niet stoerder als je zelf een ballonnen hond of ander figuur kunt maken en laten zien aan iedereen.

Maar de Haagse Ballonnenboer doet nog veel meer als alleen maar workshops geven. Hij gaat hiermee ook heel graag door het land om aan jullie uit te leggen hoe je alles moet maken. Kijk maar eens bij al zijn ballonnen shows en andere activiteiten die hij uitvoert als de Ballonnenboer. //www.dehaagseballonnenboer.nl

Hij komt ook graag op locatie en zorgt ervoor dat jouw feest of evenement nog indrukwekkender word. Want een feest bouwen daar is die heel goed in. Heel veel plezier met de workshop en blijf allemaal gezond.

Groet van de Haagse Ballonnenboer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.