Geweven zwaard

We hebben al heel wat ballonzwaarden gemaakt, van de hele simpele tot iets moeilijke. Dit ballonzwaard is net weer even iets anders als de rest en ook erg makkelijk te maken. Hij heeft een geweven gevest en een groter handvat. Altijd makkelijk als je heel veel verschillende zwaarden moet gaan maken van vouwballonnen.

Het ballonzwaard bestaat ook maar uit twee vouwballonnen en de kleuren mag je weer helemaal zelf bepalen. Ook voor diegene die net met de ballonnen workshops zijn begonnen is het allemaal goed te doen. Mocht je er even niet uitkomen mag je altijd een reactie onderaan de video plaatsen en dan help ik je met het geweven zwaard verder.

Het is alweer de 92ste ballonnen workshop van de Ballonnenboer, het gaat hard op weg naar de 100ste uitzending. Erg leuk ook dat we sinds de corona zover al zijn gekomen en dat jullie nog steeds zo fanatiek meedoen allemaal. Mochten jullie zelf ideeën hebben over ballonfiguren dan hoor ik die natuurlijk heel graag. Soms is het niet altijd uit te voeren omdat de workshops ook niet te moeilijk moeten zijn voor iedereen.

Wil je graag ballonfiguren maken en heb je geen idee welke ballonnen je daar voor moet hebben. Kijk dan even op de webshop van //www.ballonnen-hondje.nl. Daar kun je alles vinden wat je nodig hebt of kijk even op de video waar ik alle uitleg geef over de ballonnen. //www.youtube.com/watch?v=THAHdKG7DGs&t=285s

Ook geeft de Haagse ballonnenboer normaal gesproken live shows door het hele land. Dat kan nu ook nog steeds, alleen wel met de RIVM regels die belangrijk zijn. Zo heeft de Ballonnenboer de shows aangepast op 1.5 meter en kun je toch met de beperkingen een feestje geven voor de kinderen. Mocht u daar informatie over willen hebben kijk dan even op zijn website : //dehaagseballonnenboer.nl. Of stuur een mailtje naar info@dehaagseballonnenboer.nl.

Heel veel plezier met de ballon workshop en blijf allemaal gezond. Een ballonnen groet van de Haagse ballonnenboer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.