Wolverine klauw

In deze ballonworkshop gaan we de klauwen maken van Wolverine. In vouwballonnen zijn ze niet zo scherp natuurlijk, maar je kunt er wel heel gaaf mee aan de slag om de Wolverine mee na te spelen. Een niet al te moeilijke workshop die iedereen wel kan maken die al een beetje bezig is met vouwballonnen. Er zit van alles in verwerkt, pinchtwisten en makkelijke technieken, dus pak je ballonnen en doe mee met de Haagse Ballonnenboer.

Natuurlijk mag je ook gewoon meekijken hoor, totaal geen probleem. Want dat is net zo leuk en je kunt dan toch zien hoe het ballonfiguur in elkaar word gezet. Mocht je toch daarna besluiten om het ook maar eens te proberen en je hebt niet de juiste vouwballonnen en pompen daarvoor. Kijk dan maar eens op de webshop van https//:www.ballonnen-hondje.nl. Daar vind je alles wat je nodig hebt en ze helpen je graag daar verder als je vragen hebt.

Vind je de uitleg van de Wolverine klauwen leuk en heb je het naar je zin gehad, dan mag je natuurlijk altijd een DUIMPJE achterlaten voor de Ballonnenboer. Of laat een reactie achter als je een vraag hebt of een ander idee misschien. Het is altijd leuk om jullie reacties te lezen en op die manier kan de Haagse ballonnenboer inspelen op jullie vragen. Maar de Haagse Ballonnenboer doet natuurlijk nog veel meer als ballonles geven op YouTube.

Hij heeft ook diverse ballonnen shows waar hij het publiek op een inter actieve manier mee neemt in zijn shows. Zelfs in corona tijd maakt hij er gewoon een feest van op 1.5 meter afstand. Met zijn ballonkoffer komt hij ook graag bij u thuis om een workshop te verzorgen of een kinderfeest op te vrolijken met zijn ballonfiguren.

Kijk voor meer informatie op zijn website

Een ballongroet van de Haagse Ballonnenboer en blijf allemaal gezond.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.