Ballonnenboer shows !

Ballonnen workshops live geven op YouTube is bij iedereen wel bekend van de Haagse ballonnenboer. Maar wat doet de Ballonnenboer nog meer buiten zijn ballonlessen en avonturen met Stekeltje. In deze video gaat hij dat allemaal laten zien door een kleine tour met jullie te maken langs zijn diverse shows en optredens. Juist in deze tijd van Covid19 zijn de shows allemaal aangepast en kunnen ze vaak toch toegepast worden op een feest.

U kunt altijd de Ballonnenboer even een mailtje sturen voor meer informatie. Kijk daarvoor even op zijn website //www.dehaagseballonnenboer.nl.

SHOWS : Want als je een feest geeft en je wilt daar iets gezelligs voor inhuren moet je zeker bij hem zijn. Hij heeft diverse ballonnen shows die hij in kan zetten bij evenementen, winkelstraten, dierentuinen, kinderboerderijen en andere bedrijven. Het voordeel is dat hij met deze shows heel veel publiek kan entertainen, maar toch zorgt voor doorstroming. Ook voor kleine feesten zoals verjaardagen, trouwerijen, vrijgezelle party’s of scholen heeft de Haagse Ballonnenboer diverse ballonnen acts. Denk aan bijvoorbeeld zijn ballonnen koffer, gevuld met duizenden vouwballonnen waar hij de gekste creaties mee maakt op uw feestdag. Het leuke is dat u kan vragen wat u wilt, hij maakt het allemaal ter plekke.

Voor een kinderverjaardag heeft hij een combinatie van ballonfiguren en goochelen. Juist door die te mixen kun je een klein groepje kinderen heerlijk entertainen en hebben ze de dag van hun leven. Zeker als de jarige ook nog eens een heel groot balloncadeau krijgt en iedereen een sleutelhanger en goochel diploma. En dat alles corona proof.

Voor scholen heeft de Haagse Ballonnenboer weer educatieve shows waar hij aan de slag gaat in de klas met de kinderen. Hij maakt een ballon figuur die bij de boerderij rond loopt en verteld daar gelijk wat bijzondere dingen over. Op die manier leren de kinderen ook nog wat. En het leuke is dat de kinderen alle ballonfiguren in de klas mogen houden. En heeft u zelf een idee, alles is te overleggen met de Ballonnenboer.

WORKSHOPS : U kent hem natuurlijk al van de live ballonnen workshops die hij sinds de Corona op zijn YouTube kanaal geeft. Maar wat is er niet leuker als die gewoon bij u thuis of op school komt uitleggen hoe dat nou allemaal in elkaar draait. Vanaf 8 jaar is dat mogelijk en de kinderen vinden dat helemaal geweldig. Maar ook de volwassenen zijn verslaafd aan dit latex en draaien dan ook heel snel mee in de workshops. Ook bij bedrijven kan hij dat op een leuke manier voor u doen. Zo maak je een bedrijfsuitje gelijk creatief en ben je zelfs met team building bezig.

Dus u ziet dat de Ballonnenboer meer kan als dat u gezien heeft. Heeft u vragen, ideeën over een feest of wilt u graag een vrijblijvende offerte van hem hebben.

Neem u dan gewoon contact op met de Ballonnenboer en hij is u graag van dienst.

Mail : info@dehaagseballonnenboer.nl.

Ik wens u een hele fijne dag toe en bedankt voor het kijken.

Een ballonnen groet van de Haagse ballonnenboer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.