Virtuele tour

In deze virtuele tour neemt de Haagse Ballonnenboer je mee naar de mooie camping L’Eau Rouge gelegen in de Belgische Ardennen. Een camping waar je werkelijk alles kunt vinden om van een heerlijke vakantie te genieten. Hij komt hier zelf ook regelmatig en weet als geen ander hoe het daar vertoeven is. Door de rust, ruimte en zeker al het schone sanitair is het een weldaad om je vakantie daar te vieren. En dat laatste is best wel belangrijk.

De eigenaren Thomas en Danny doen er alles aan om je verblijf helemaal tiptop te maken. Zeker nu in de corona tijd is het belangrijk om toch even iets positiefs en gezelligs te gaan doen met je gezin of misschien wel je vrienden. De camping is er helemaal klaar voor gemaakt en op die manier kun je toch even alles achter je laten.

Vervelen doe je hier zeker niet, want het zwembad en het rode water ( de beek dus ) zorgt voor verkoeling, de omgeving nodigt je uit voor wandelingen, fietsen en andere buiten activiteiten en dan hebben we natuurlijk nog de handboog lessen die de kinderen en volwassenen kunnen volgen.

Aan entertainment is er helemaal geen gebrek aangezien een animatie team en kinderartiest Rolando ervoor zorgen dat iedereen wel actief met iets mee kunnen doen. Denk aan bootjes varen op de rivier, kampvuur met brood, knutselen in de grote tent. Kinderartiest Rolando doet zijn kindershows op de camping allemaal op vrijwillige basis omdat hij zelf in deze periode ook op vakantie is. Om zichzelf bezig te houden ( niet dat die zich verveelt hoor ) en omdat die het natuurlijk veel te leuk vind om zijn shows hier aan iedereen te laten zien. Op deze manier kan hij namelijk nieuwe goocheltrucs en nieuwe liedjes goed uittesten voordat die ze in zijn optredens gebruikt.

Zeker nu in de corona tijd kan hij op die manier kijken hoe zijn shows en workshops zijn aan te passen om toch weer aan de slag te kunnen. Want dat maanden stilzitten thuis is ook maar niks. Een ideale situatie dus voor iedereen. De virtuele tour heeft die samen met zijn vriendin spontaan gemaakt toen hij even op de camping was. Om Thomas en Danny te helpen om de camping even wat meer in de schijnwerpers te zetten. Het is ook weer een leerzaam proces voor hemzelf, aangezien die dit soort acties niet vaak doet. Dus een hoop plezier ermee gehad en het blijkt dat het ook nog eens goed ontvangen word door iedereen. En daar gaat het tenslotte om.

Mocht je graag je vakantie willen boeken doe dat dan snel, want met zo’n mooie camping zijn de plekken natuurlijk heel snel vergeven.

Je kunt ze bereiken op tel : 080 86 30 75
of geef ze een mail naar info@euarouge
Je mag ook gelijk langs komen als je niet kunt wachten natuurlijk :
Adres gegevens zijn :
Domaine de l’Eau rouge
Cheneux 25
4970 Stavelot (België)

De Haagse Ballonnenboer gaat in zijn vakantie ook nog live video’s opnemen met zijn workshops, dus ook dat kun je meemaken. Hij gaat ook ballonnen workshops geven om zo gezellig met vouwballonnen bezig te zijn en ballonfiguren te leren. Dus heb jij daar ook zin in om samen met je ouders, broertjes of zusjes dat te gaan leren, dan ziet hij je graag op de camping.

Ook in de corona tijd kan dat allemaal met aangepaste middelen natuurlijk. Ik hoop dat je de virtuele tour leuk gevonden hebt en dat er een mooie indruk achtergelaten is om je te overtuigen om hier je vakantie te gaan vieren.

Thomas, Danny, Rolando en het Animatie team hopen je snel te zien en wij zijn er helemaal klaar voor. O ja, en neem gerust dat gezellige zonnetje mee naar de Ardennen, die voelt zich daar zeker thuis.

Groetjes van de Haagse Ballonnenboer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.