Webshop voor ballonnen

Help ballonnen-hondje in deze corona tijd en DEEL en LIKE deze video onder je vrienden. Deze kleine impressie geeft een goed beeld wat er allemaal te verkrijgen is op de webshop. Van vouwballonnen tot ballonfiguren. Van ballondecoratie, helium tot led verlichting. Bijna alles is mogelijk om te laten maken van ballonnen, dus neem eens een kijkje op de website.
//www.ballonnen-hondje.nl

De webshop is een onderdeel van kinderartiest / ballonartiest Rolando en op deze manier is hij toch nog gedeeltelijk bezig met entertainment door middel van ballonfiguren maken en versturen. Ook de Haagse ballonnenboer is natuurlijk 1 van zijn karakters. Daarom deze video om toch wat meer aandacht te krijgen voor deze webshop en alle leuke ballondingen die er op te vinden zijn.

Een Abraham of Sarah van ballonnen op laten sturen? Of ballonnen / ballondecoratie nodig voor een verjaardag van iemand die je toch een stukje gezelligheid wilt meegeven? Dat kan allemaal bij de webshop van ballonnen-hondje. Ook in corona tijd kan iedereen hier toch nog steeds veilig ballonnen op afstand bestellen. Dus zetten we de webshop even in de schijnwerpers.

Heel veel kinderartiesten, entertain en evenementen bedrijven hebben het heel zwaar in deze corona periode. Er mag bijna niet opgetreden worden en dat zal voorlopig nog wel even zo blijven. En als het ook nog eens je hoofdinkomen is, dan heb je toch wel een probleem. Na zoveel maanden ga je dat natuurlijk enorm missen en moet je andere dingen verzinnen om toch de vrolijkheid en gezelligheid uit te kunnen delen.

Probeer daarom zoveel mogelijk deze groep te steunen en mocht je een feestje hebben, denk dan aan deze branche. Het kan net weer het verschil maken en het is nog gezellig ook.

De Haagse Ballonnenboer helpt graag mee om vrienden en kennissen te helpen in beeld te blijven. Zoals het Kadohart in Asten, het Klompenschuurtje in Aarle Rixtel, het zijn zo maar wat namen. Maar ook deze hebben het moeilijker om overeind te blijven. En als we elkaar op die manier helpen dan is het straks weer een groot feest als we weer alles mogen.

Blijf nu allemaal gezond en bedankt weer voor het kijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.