Panda beer

Op aanvraag deze keer de Panda beer uit vouwballonnen in het zwart en wit. Wat heb je nodig voor deze Panda, een witte ballon, een zwarte ballon en wat je van de zwarte overhoud kun je weer gebruiken voor de rest. Dus eigenlijk valt het allemaal dus best wel mee.

De techniek is ook goed te doen, er zitten wat aparte technieken in, maar met de uitleg gaat dat helemaal goed komen. Voor de beginners van het ballonvouwen is het ook te maken, maar voor deze groep ga ik nog een makkelijke versie laten zien de volgende keer.

Dus ik zou zeggen pak je ballonnen en ballonpomp en doe mee met deze ballonles van een Panda. Het zijn in het echt super lieve en knuffelachtige dieren, en in de ballonvorm is het bijna hetzelfde. Mocht je zelf nu ideeën hebben over een ballonworkshop, geef dat even aan de Haagse ballonnenboer door. Ik ga dan kijken of het ook uitvoerbaar is om er een wrokshop van te maken zodat het ook voor iedereen mee te doen is.

Er staan nog een paar vragen op de plank om uit te voeren, zoals een drietand en een lama. Vind je de video leuk van de Panda uitleg dan zou een DUIMPJE erg graag ontvangen worden. Het helpt weer mee om het kanaal meer in de schijnwerpers te krijgen. En mocht je een vraag hebben, dan mag je die onder de video stellen bij de reacties en dan help ik je zo snel mogelijk. Want het moet altijd ontspannend blijven met ballonnen, dus ook de problemen moeten opgelost worden.

Heb je ballonnen of een ballonpomp nodig of misschien wil je wel een compleet workshop pakket, dan kun je dat allemaal vinden op de webshop van ballonnen-hondje. Kijk daar maar eens rustig rond en heb je een vraag dan helpen ze je graag verder. //www.ballonnen-hondje.nl De Haagse ballonnenboer doet veel meer als alleen maar workshops geven.

Nu met de coronatijd ligt bij hem ook heel veel stil omdat het helaas allemaal niet mag. Maar er zijn nog genoeg shows en ballonnen workshops die hij op gepaste afstand voor je kan uitvoeren. Kijk daarvoor op zijn website : //dehaagseballonnenboer.nl.

Daar kun je alles vinden wat te maken heeft met ballonshows, karakters, workshops en nog veel meer. Voor nu wens ik iedereen een hele fijne dag toe en blijf allemaal gezond. Houd je aan de afstand zodat we zo snel mogelijk weer dingen kunnen ondernemen.

Ballonnen groet van de Haagse Ballonnenboer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.