Pingu de Pinquin

Omdat sommige van jullie de ballon pinguïn toch wel een aantal keren gevraagd hadden of daar een workshop van gemaakt kon worden, ben ik maar eens aan de slag gegaan om daar een coole uitvoering van te maken. Niet te moeilijk dus en voor iedereen mee te doen. Wat heb je nodig om deze ijskoude ballonvogel te maken.

Heb je hem klaar, zet hem op de Facebook groep : //www.facebook.com/groups/207476483889249 Een zwarte en witte vouwballon, en een oranje ballon voor de snavel en de voeten. En dan natuurlijk de lucht en de lol om dit ballonfiguur te gaan maken. Ik hoop dat jullie hem leuk vinden en ben ook benieuwd naar de gemaakte pinguïns. Je mag hem natuurlijk ook altijd in je eigen kleur maken, want er bestaan ook grijze en gevlekte pinguïns.

Maar vandaag gaan we dus deze uitvoering maken in de workshop. Vind je de workshop van deze ijskoude vogel leuk, dan mag je natuurlijk altijd een DUIMPJE achterlaten bij de video. Het helpt de ballonnenboer weer verder op zijn kanaal, want het is de bedoeling om de 1000 ABONNEES te gaan halen. Of dat lukt ligt er natuurlijk maar aan hoeveel kijkers zich gaan abonneren. Dus mocht je vrienden hebben die dit ook leuk vinden, deel het dan zeker met ze.

De Haagse ballonnenboer doet natuurlijk nog veel meer als alleen maar workshops geven. Hij heeft diverse ballonnen shows en ook nu in corona tijd heeft hij die allemaal aangepast aan de RIVM regels. Op die manier hoopt hij toch dat sommige feestjes een vleugje van zijn entertainment mee kan maken. Kijk maar even op zijn website voor de verdere informatie : //www.dehaagseballonnenboer.nl. Maar hij heeft ook een facebook pagina waar jullie je ballon foto’s kunnen plaatsen om te laten zien wat er allemaal gemaakt word in de workshops door jullie.

Maar ook andere relevante zaken staan er op, dus zeker een bezoek waard. Kijk maar even mee : //www.facebook.com/dehaagseballonnenboer. Heb je vouwballonnen nodig om al die leuke en gezellige ballonfiguren te maken en mee te doen. Kijk dan maar eens op de webshop van ballonnen-hondje : //www.ballonnen-hondje.nl en je vind daar alles wat je nodig hebt.

Kom je er even niet uit, dan kun je altijd de hulp inschakelen van de Ballonnenboer of van Ballonartiest Rolando die de webshop ook beheert. Voor nu allemaal een hele fijne dag en blijf allemaal gezond.

Hou je aan de regels zodat we weer zo snel mogelijk met zijn alles de normale dingen kunnen gaan doen.

Ballonnengroet van de Haagse ballonnenboer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.