De ballonspin

Vanuit de Belgische Ardennen gaan we aan de slag met de ballonnen spin. Alweer de 90ste uitzending sinds we met de Corona uitbraak zijn begonnen. Wat gaat de tijd snel en wat blijft dit toch leuk om te doen. Voor een heleboel kijkers is dit toch wel een eng beest. Als de spin gezien word dan breekt er toch vaak wel wat paniek uit om hem weg te halen.

Gelukkig dat deze ballonnen spin daar totaal geen last van heeft. Het leuke is dat je hem zelf nog mag gaan maken ook. Hij is niet te moeilijk, zitten weinig pinchtwisten in en het is meer draaien als technieken gebruiken. Dus voor iedereen te maken en uit te voeren. Hij word gemaakt uit 2 zwarte ballonnen voor de poten, twee 5inch witte ballonnen voor de ogen en een eigen gekozen kleur voor het lichaam.

Dus ook daar valt het allemaal mee wat je nodig hebt. Maar het effect is er naar en leuk om straks de spin te gebruiken voor Halloween. Of gewoon om iemand te laten schrikken als je hem met een touwtje naar beneden laat komen. Ik hoop dat je de workshop weer leuk vind om te maken. Mocht je nou zelf ook ideeën hebben, zet ze bij de video of ga naar mijn Facebook pagina : //www.facebook.com/dehaagseballonnenboer Vind je de video van de spin weer leuk, laat dan een DUIMPJE voor me achter.

Dat helpt de Haagse Ballonnenboer weer verder op zijn YouTube kanaal en ik weet dan in ieder geval dat ik er mee door moet gaan. Het zou toch heel cool zijn als we de 1000 ABONNEES gaan halen. Dus mocht je nog iemand weten die dit ook leuk vind, laat hem het video kanaal zien. De Haagse Ballonnenboer doet natuurlijk nog veel meer als alleen maar ballonnen workshops geven op YouTube. Hij doet dit ook allemaal live bij je thuis of op het werk. Voor scholen en bedrijven is dit ook erg leuk om te laten doen en je hebt een hoop plezier op zo’n dag.

Mocht je informatie willen hebben hierover, kijk dan even op mijn website : //www.dehaagseballonnenboer.nl Daar kun je alles vinden wat je graag zou willen weten. En heb je toch het ballonnen virus te pakken en zou je graag ook vouwballonnen willen hebben om mee te doen, kijk dan even op de webshop van ballonnen-hondje. Daar staat bijna alles wat je nodig hebt om ballonfiguren te gaan maken en mee te doen. //www.ballonnen-hondje.nl.

Het blijft leuk en stoer als je ineens al die ballonfiguren zelf kunt maken. Tot de volgende keer en blijf allemaal gezond. Dat is het aller belangrijkste op dit moment.

Een ballonnen groet van de Haagse Ballonnenboer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.