Een aapjes armband !

Als je van armbanden houd, dan is deze 1 ballons aap heel snel en makkelijk te maken. Uit 1 vouwballon knoop en draai je deze aap letterlijk in elkaar. Natuurlijk mag je helemaal je eigen kleur bepalen. Teken hem zelf in met een watervaste zwarte pen en je hebt je armband helemaal kompleet. Totaal geen techniek vereist, want deze ballonaap zet je in een handomdraai vast om je arm.

Het leuke aan al die 1 ballons figuurtjes is dat ze heel erg makkelijk zijn te maken en ook nog eens snel. Dus vind je dit ballonfiguur leuk, kijk dan ook eens bij mijn andere video’s waar je met 1 enkele vouwballon de gekste en leukste ballonfiguren kunt gaan maken. Mocht je nu zelf een idee hebben, stuur dit dan aan de Haagse ballonnenboer zodat hij kan gaan kijken of die er een workshop van kan gaan maken.

Mocht je deze video van dit ballonaapje erg leuk vinden, dan mag je natuurlijk altijd een DUIMPJE achter laten. Dat zou de ballonnenboer erg leuk vinden en het helpt weer mee om meer mensen blij te maken met de workshops. En mocht je nu vragen hebben over dit ballonfiguurtje, dan kun je die altijd achter laten bij de video.

De Haagse ballonnenboer antwoord altijd terug, het kan soms even duren omdat die niet altijd op YouTube zit natuurlijk. Mocht je meer willen weten over de Ballonnenboer, dan kun je kijken op zijn Facebook pagina : //www.facebook.com/dehaagseballonnenboer of op zijn website //www.dehaagseballonnenboer.nl. Daar kun je alles vinden over shows en workshops die hij bij je thuis of op school, werk of elke andere locatie kan geven.

Op zijn Facebook pagina heeft hij ook de foto’s van andere workshoppers staan die hun kunsten aan hem laten zien. Mocht je nu vouwballonnen nodig hebben dan kun je die vinden op de webshop van //www.ballonnen-hondje.nl. En die kunnen je verder helpen met al je vragen over vouwballonnen en alles wat met latex te maken heeft. Spreken we wel van ballonnen natuurlijk.

Voor nu een hele fijne dag en geniet van het mooie weer. Blijf vooral allemaal gezond en tot de volgende workshop.

Ballongroet van de Haagse ballonnenboer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.