Een coole ballonhond

Durf jij de uitdaging aan om dit leuke worsten hondje te maken van ballonnen. Je hebt er maar 1 ballon bij nodig, dus dat is lekker makkelijk. En natuurlijk een ballonpomp, maar dat hoef ik jullie natuurlijk niet te vertellen. Het ballonnen hondje is naar het idee van Graham Lee, maar nu uitgelegd door de Haagse ballonnenboer.

Je mag hem in elke kleur maken die jij leuk vind, want deze honden worden van elke kleur blij. Er zitten wel een aantal pinch twistjes in verwerkt, dus mocht je daar nog problemen mee hebben kijk even bij de uit leg : //www.youtube.com/watch?v=vaAIWCEn8JQ.

Ook dat is allemaal niet zo moeilijk om te maken, en zeker niet als je een paar keer oefent. Nou, ik wens je heel veel succes en mocht je tegen problemen aanlopen, dan mag je natuurlijk altijd de Haagse ballonnenboer een mailtje of berichtje op zijn Facebook pagina sturen. //www.facebook.com/dehaagseballonnenboer.

Dan krijg je zo snel mogelijk een berichtje terug zodat je weer gezellig verder kunt met ballonvouwen. Mocht je ballonnen of andere zaken nodig hebben die te maken hebben met het maken van ballonfiguren, kijk dan eens op de webshop van Ballonnen-hondje : //www.ballonnen-hondje.nl.

Daar hebben we alles voor je klaar staan zodat je snel aan de slag kunt. En mocht je ook even niet weten welke ballonnen of ballonpomp je nodig hebt, dan helpen we je graag.

Voor nu een fijne dag en blijf allemaal gezond.

Ballongroet van de Haagse Ballonnenboer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *