Senioren ballonnenshow

Gezelligheid, muziek, humor en een heleboel lucht zijn de basis van deze shows. Speciaal bedacht voor senioren die wel van een beetje gezelligheid houden. Meezing muziek die aangepast is aan de ouderen zorgt voor een swingende sfeer en tussendoor maakt de Haagse ballonnenboer allerlei ballonfiguren.

Dit kan van een simpele ballonbloem (nou ja simpel) tot een uitdagend figuur zijn. De Haagse Ballonnenboer kijkt samen met u welke show het beste bij uw feest past. U vraagt en ik ga aan de slag om alles aan elkaar te draaien. Samen zorgen we ervoor dat het een luchtig feest gaat worden.

En heeft u speciale wensen, ook geen probleem. We kijken samen of het allemaal uit te voeren is. Voor mij is het super dankbaar om de reacties van de senioren te zien als ik bezig ben maar ook na de shows. Heerlijk om dit te mogen doen en zeker na zo’n lange tijd van corona.

Mocht u nog vragen hebben hierover dan kunt u mij mailen : info@dehaagseballonnenboer.nl of bel : 0618267693.

In verband met de privacy van de bewoners zijn de video opnames zo gemaakt dat zij niet in beeld komen. Voor nu wens ik iedereen een hele fijne dag en wie weet kan ik u van dienst zijn.

Een luchtige groet van de Haagse Ballonnenboer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *