Kip ik heb je !!

Deze ballonnen workshop word een eitje ! Want deze ballonkip is niet zo heel moeilijk als dat het lijkt. Er zitten niet zulke heftige technieken in en is voor de beginnen vrij snel op te pakken. Je kunt er ook een kuiken van maken als je hem in gele vouwballonnen maakt. In ieder geval weer een leuk dier wat je aan je verzameling toe kan voegen. Je hebt voor de ballon kip maar 4 vouwballonnen nodig, namelijk 2x wit, 1x rood en 1x oranje.

En het zijn ook allemaal 260Q vouwballonnen, dus ook dat is iets wat de meeste van jullie wel in huis hebben. Heb je nu niet de juiste kleuren, geen paniek, maak je hem gewoon van andere kleuren. Een fantasie kip heet dat. Nou, iedereen veel plezier ermee en ik verwacht natuurlijk wel weer een paar foto’s voor de Facebook pagina van de Haagse Ballonnenboer. Kijk maar even op //www.facebook.com/dehaagseballonnenboer voor inspiratie op te doen. Je kunt je ook aanmelden bij de workshop groep van de Ballonnenboer. //www.facebook.com/groups/207476483889249

Vind je de video leuk, zou je hem dan een DUIMPJE kunnen geven. Dat waardeer ik enorm en het helpt de kip weer verder te komen op YouTube. Mocht je ergens niet uit komen dan mag je ook een reactie achter laten onder de video. Als we straks weer meer mogen als de corona onder controle is, dan komt de Haagse ballonnenboer weer graag live optredens verzorgen. Dus mocht je meer willen weten van de Ballonnenboer, kijk dan even op zijn website voor meer informatie : //www.dehaagseballonnenboer.

En heb je vouwballonnen en andere spullen nodig om aan de slag te gaan met ballonfiguren. Kijk dan even op de webshop van ballonnenhondje. Daar kun je alles vinden wat je maar nodig hebt voor ballon figuurtjes te maken. //www.ballonnen-hondje.nl.

Voor nu heel veel plezier met het maken van de ballonnen kip.

Groet van de Haagse ballonnenboer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *