Ballonfiguur weg geven ?

In deze video vanuit de boerderij laat ik jullie zien wat er allemaal gemaakt en gebouwd kan worden met vouwballonnen om daar ballonfiguren van te krijgen. En dat je daar heel veel mensen blij mee kan maken dat laat zich raden. Denk bijvoorbeeld aan Abraham en Sarah, trouwerijen, geboorte, maar ook stripfiguren, Disney en zo veel meer. Alles is ook te bestellen bij //www.ballonnen-hondje.nl. Die kunnen alles versturen en maken voor de jarige en voor elk feest.

In deze corona tijd wil je graag toch dat ene feestje op afstand thuis geven, maar dan wel met gezellige en vrolijke aankleding. We mogen al niet zoveel, dus dan wil je wel graag uitpakken. Dan zijn ballonnen natuurlijk een perfecte keuze en het is allemaal betaalbaar. Niet alleen ballonfiguren zijn te maken van ballonnen, maar ook diverse decoratie stukken groot en klein. Complete winkels of bedrijven zijn met grote ballonnen te versieren voor een evenement of feest. Dus mogelijkheden genoeg om zeker eens daarover na te denken.

En heeft u zelf een idee, dan kan daar altijd samen over nagedacht worden. Ook voor folieballonnen en andere latex ballonnen kun je terecht bij de webshop. En zeker in deze lastige tijd is het ook voor ballonnen-hondje fijn als er opdrachten binnen komen om een ballonfiguur te maken. En het is ook leuk om andere mensen blij te maken.

Kijk ook eens op de website en Facebook pagina van de Haagse Ballonnenboer en word vrienden met hem. Daar kun je namelijk ook alle workshops terug vinden en je eigen ballon creaties opsturen naar de ballonnenboer. Facebook : //www.facebook.com/dehaagseballonnenboer En de website : //dehaagseballonnenboer.nl .

Want er is meer mogelijk met shows en ballonnen als dat iedereen denkt. Een luchtige ballon groet van de ballonnenboer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.