1.5 meter entertainment van De Haagse Ballonneboer

Zet de Haagse Ballonnenboer in je winkel centrum neer en je hebt een opvallende persoonlijkheid die mensen aanspreekt en gezelligheid brengt. Met zijn klompen hoor je hem al van ver aankomen en door zijn vrolijkheid kun je niet om hem heen.

Door de 1.5 meter houd hij natuurlijk netjes die afstand van het publiek, maar toch kan hij met de kinderen en ouders aan de slag met een kleine goocheltruc. De verbazing bij kinderen is dan vaak ook heel groot als er ineens een doekje verdwijnt of de gekozen kaart toch tevoorschijn komt.

Normaal gesproken loopt de Haagse Ballonnenboer rond met zijn ballonfiguren. Maar als u dat graag zou willen hebben dan is een vaste plaats een vereiste. Hij heeft een speciale 1.5 meter versie ontwikkeld, als u daar meer over zou willen weten kunt u met hem contact opnemen. Mail naar info@haagseballonnenboer.nl of bel hem direct op 06 18 26 76 93.

Voor Senioren zijn er ook een heleboel mogelijkheden die hij in deze tijd ontwikkeld heeft zodat hij toch aan de slag kan gaan met ballonfiguren en muziek. Ook daar heeft hij diverse mogelijkheden voor, dus mocht u dat graag willen, dan hoort hij dat graag van u.

Hij heeft ook kindershows die hij op een gepaste manier aan kan bieden. Zeker omdat de kinderen bij elkaar mogen zitten is dat allemaal geen probleem en de show is zo aangepast dat ook hier de 1.5 meter word gewaarborgd.

Belangrijk is wel dat er eerst word overlegd met elkaar wat er aan entertainment ingezet kan worden op uw locatie en hoe we het op een verantwoordelijke manier aanpakken.
Er is altijd wel een oplossing te vinden om er samen iets moois van te maken.

Een ballonnengroet van de Haagse Ballonnenboer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.