Een leeg boek – of toch niet?

Een paar magische woorden zeggen heel wat. Maar de hulp van jullie is nog veel belangrijker, want met dit goochelboek is iets aan de hand. Hij is leeg als we hem open doen, maar wat gebeurt er als jullie met vingers gaan knippen en “ Simsalabim “ zeggen. Dan gebeuren er ineens heel bijzondere dingen en dat kun je zien als je met mij mee kijkt en doet.

En wat is het leuk om met jullie te goochelen en mee te laten doen met mijn magische momenten. Dit is alweer de 7e goochelvideo die de Haagse ballonnenboer jullie laat zien en ik hoop dat die weer net zo veel bekeken word en gewaardeerd word als de andere. Het is een klein stukje laten meekijken in de keuken van de magie van de Ballonnenboer.

De Ballonnenboer vind het ook super gezellig om op deze manier toch actief bezig te zijn met jullie. Maar mocht je het nu leuk vinden en zou je hem graag bij je thuis willen zien goochelen of ballonnen zien vouwen. Ook dat kan hoor, zelfs nu in corona tijd is dat geen probleem. Van te voren nemen we de regels door de het RIVM opgesteld hebben om alles in goede banen te leiden.

En de Ballonnenboer komt graag naar je toe om zijn magie te laten zien. Dus neem anders eens een kijkje op zijn website : //www.dehaagseballonnenboer.nl. Heb je een Facebook pagina en zou je graag vrienden willen worden van de Haagse Ballonnenboer, ga dan snel naar zijn pagina en word vrienden met hem. //www.facebook.com/dehaagseballonnenboer

En mocht je nu ook erg creatief zijn dan heb je vast al gezien dat hij ook ballonnen workshops geeft. Vanaf dat de corona virus zijn intrede deed is hij daar live mee verder gegaan. Dus hou zijn YouTube kanaal in de gaten, of abonneer je zodat je geen video mist van hem.

Voor nu een magische groet en bedankt dat je mee keek.

Een ballonnen groet van de Ballonnenboer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.