Special 300ste video van de Ballonnenboer

Ja hoor, het is tijd voor een SPECIAL !! De Haagse Ballonnenboer heft de 300ste video gemaakt. Maar natuurlijk kon dat niet zonder jullie, want door jullie is het allemaal zover gekomen. Want door het enthousiasme van jullie en het gezellige meedoen werd ik alleen maar gedreven om nog meer mijn best te gaan doen. Natuurlijk zit er ook weer een workshop (dit keer cijfers) in deze video. En 300 video’s dat hoort natuurlijk wel luid verkondigt te worden. Hoe is dit allemaal zover gekomen.

Met de corona uitbraak ging de Ballonnenboer aan de slag op Facebook en daarna op YouTube met workshop video’s. Om de mensen iets positiefs mee te geven in die negatieve tijd. Maar ook om zichzelf bezig te houden en leuke dingen te kunnen blijven doen. En we zijn 2 jaar verder en de 300ste video is een feit. Wat ben ik trots dat ik in die tijd meer dan 1100 abonnees heb en dat er velen onder jullie vaste kijkers zijn geworden. Ook een aantal die fanatiek bezig zijn gegaan met ballonfiguren te vouwen door de workshops. Hoe leuk is dat. We hebben bingo’s gehad, verlotingen en nog veel meer leuke dingen waardoor iedereen toch weel wat positiever naar alles keek.

Nu gaat de Haagse ballonnenboer natuurlijk niet stoppen met zijn workshops en alle andere dingen die hij op zijn kanaal liet zien. We gaan gewoon door en het zal alleen maar gezelliger worden, want er mag ook weer opgetreden worden. Dus worden er straks nog meer bijzondere en aparte video’s geplaatst. Hou het YouTube kanaal in de gaten en iedereen nogmaals erg bedankt voor het abonneren en kijken. Heb je ballonnen of een ballonpomp nodig of misschien wil je wel een compleet workshop pakket, dan kun je dat allemaal vinden op de webshop van ballonnen-hondje.

Kijk daar maar eens rustig rond en heb je een vraag dan helpen ze je graag verder. //www.ballonnen-hondje.nl Mocht je zelf nu ideeën hebben over een ballonworkshop, geef dat even aan de Haagse ballonnenboer door. Ik ga dan kijken of het ook uitvoerbaar is om er een workshop van te maken zodat het ook voor iedereen mee te doen is. De Haagse ballonnenboer doet veel meer als alleen maar workshops geven. Kijk daarvoor op zijn website : //dehaagseballonnenboer.nl.

Daar kun je alles vinden wat te maken heeft met ballonshows, karakters, workshops en nog veel meer.

Voor nu wens ik iedereen een hele fijne dag toe en blijf allemaal gezond

Ballongroet van de Haagse Ballonnenboer.

#premiere#300stevideo#feestje#dankjulliewel#topperszijnjullie#haagseballonnenboer#ballonnen#ballonworkshop#ballonfiguren#balloons#balloon#entertainment#workshops#workshopballonnenMINDER TONEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *