Ballonvlinder van de Haagse Ballonnenboer

Het werd weer eens tijd om een workshop te gaan plaatsen. Door de drukte van mijn optredens (de Haagse Ballonnenboer on toer) komt het er wat minder van, maar gelukkig heb ik weer een workshop voor jullie. Dit keer een simpele vlinder die door iedereen te maken is en ook nog erg leuk om weg te geven bij de kinderen. Ga lekker aan de slag en laat die ballon vlinder maar eens flink wapperen ( of was het nou vliegen ).

Vind je de video leuk van de auto uitleg dan zou een DUIMPJE erg graag ontvangen worden. Het helpt weer mee om het kanaal meer in de schijnwerpers te krijgen. En mocht je een vraag hebben, dan mag je die onder de video stellen bij de reacties en dan help ik je zo snel mogelijk. Want het moet altijd ontspannend blijven met ballonnen, dus ook de problemen moeten opgelost worden. Heb je ballonnen of een ballonpomp nodig of misschien wil je wel een compleet workshop pakket, dan kun je dat allemaal vinden op de webshop van ballonnen-hondje. Kijk daar maar eens rustig rond en heb je een vraag dan helpen ze je graag verder. //www.ballonnen-hondje.nl

Mocht je zelf nu ideeën hebben over een ballonworkshop, geef dat even aan de Haagse ballonnenboer door. Ik ga dan kijken of het ook uitvoerbaar is om er een wrokshop van te maken zodat het ook voor iedereen mee te doen is. De Haagse ballonnenboer doet veel meer als alleen maar workshops geven. Kijk daarvoor op zijn website : //dehaagseballonnenboer.nl. Daar kun je alles vinden wat te maken heeft met ballonshows, karakters, workshops en nog veel meer.

Bij het RTL programma van Blow Up kun je heel veel zien wat er allemaal met vouwballonnen en gewone ballonnen gemaakt kan worden. In Blow Up laten ze het onmogelijk zien.

Voor nu wens ik iedereen een hele fijne dag toe en blijf allemaal gezond

Ballongroet van de Haagse Ballonnenboer.

#vlinderballonnen #ballonvlinder #haagseballonnenboer #ballonnen #ballonworkshop #ballonfiguren #easterballoons #balloons #balloon #balloonbutterfly #entertainment #butterflyballoon #workshops #workshopballonnen #blowup #balloons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *