Welke ballonnen gebruik jij ?

Aan de slag met vouwballonnen ? Je wilt graag leren ballonvouwen maar weet niet welke pompen en ballonnen je daarvoor moet gebruiken. Dan is deze video super handig om daar achter te komen want de Haagse Ballonnenboer legt je precies uit wat er allemaal te koop is. En aangezien er heel veel verschillende ballonpompen en ballonnen zijn is dat best handig. Want je hebt enkel lucht en dubbel lucht ballonpompen.

Je hebt vouwballonnen in de maten 160Q / 260Q / 350Q en 646Q om te gebruiken. Dan heb je ronde ballonnen in de maten 5inch (12cm) en 12inch (30cm) ballon. En je hebt ook nog de Link-O-Loon (LOL) ballonnen met een extra tuutje. Oja, en ook nog stiften (om te tekenen), scharen en de cutter. Dus is het toch best wel handig als je weet welke ballon je gebruikt voor wat voor figuur.

Natuurlijk heeft de Ballonnenboer niet zelf al die ballonnen op voorraad, maar heeft hij wel een ballonnen-hondje die dat heeft. Want de webshop daarvan heeft alle vouwballonnen, ronde ballonnen, pompen en nog heel veel meer om te gebruiken en te verkopen. Dus neem maar eens een kijkje als je weet welke je wilt hebben. De webshop is te zien op //www.ballonnen-hondje.nl.

Ook heeft de Haagse ballonnenboer zelf ook een leuke website waar je alles kunt zien wat hij nog meer uitspookt met ballonnen en shows. Want hij geeft niet alleen workshops, maar ook diverse ballonnen shows en goochelshows voor klein en groot publiek. Zijn website is te zien op //www.dehaagseballonnenboer.nl.

En vind je deze video toch ook een klein beetje leuk, dan mag je natuurlijk altijd dat gezellige duimpje achter laten als je wilt. De Ballonnenboer word daar weer heel vrolijk van. En mocht je nog vragen hebben of je wilt gewoon iets anders weten, dan kun je altijd een reactie achterlaten bij de video.

Voor nu een hele fijne dag en geniet van de leuke dingen om je heen.

Een ballonnen groet van de Haagse Ballonnenboer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *