Boek nu de Haagse ballonnenboer on toer

Voor braderieën, winkelcentra, evenementen en andere feestelijk activiteiten heeft de Haagse ballonnenboer een nieuwe act. “ De Haagse Ballonnenboer on toer “. De naam zegt het meeste natuurlijk al, hij gaat met zijn ballonnen aan de wandel. Met een erg coole handkar gaat de Ballonnenboer op pad om het publiek te vermaken met zijn ballonfiguren.

Doordat hij alles bij zich heeft (ballonnen, muziek, gezelligheid en heel veel lucht ) kan hij zich verplaatsen en is hij overal inzetbaar. Speciaal om in 2022 weer volop aan de slag te kunnen gaan met zijn optredens. Doordat hij ook een muziekbox bij zich heeft kan hij in winkelcentrums de acties aanprijzen. Maar het zorgt ook weer voor gezelligheid en het geheel valt zeker op.

Niet alleen met deze nieuwe act, maar ook met zijn shows en ander entertainment. Wil je hier meer informatie over, neem dan contact met hem op. Mail : info@dehaagseballonnenboer.nl of bel mobiel : 0618267693. De handkar is mooi beschilderd door de klompenmaakster van de Haagse ballonnenboer. Nicole van het “ Klompenschuurtje “ heeft dat op zich genomen en op deze manier is het nog opvallender als de Ballonnenboer rond loopt.

En natuurlijk zijn alle ballonbloemen vers van het land, waar daar zorgt de Haagse ballonnenboer in de ochtend wel voor. Op die manier is het altijd verzekerd van kwaliteit en doe je lang met zijn ballonbloem. Ik hoop snel naar jullie toe te kunnen komen, want voor een feestje is de Ballonnenboer altijd wel te vinden. Dus neem snel contact met hem op en vraag naar de mogelijkheden.

Voor nu een hele fijne dag en geniet van alle feestelijkheden.

Ballonnen groet van de Haagse Ballonnenboer

#haagseballonnenboer #ballonnenboer #ballonnenboerontoer #ballonbloemen #ballonfiguren #deboerop #ballonartiest #entertainment #entertainmentopmaat #deballonnenboer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *