Bloem boeket bestellen bij de Ballonnenboer

Zoals jullie weten zaai en oogst ik mijn ballonnen en bloemen op het land, daardoor zijn mijn bloemen altijd vers en blijven ze lang goed. Wil jij nou ook zo’n mooi boeket bloemen om iemand mee te verassen of wil je het gewoon voor jezelf. Dan kan dat vanaf nu.

Ga daarvoor naar //ballonnen-hondje.nl.

Je kunt een compleet boeket bestellen, maar er is ook de mogelijkheid om zelf je eigen boeket samen stellen. Ook zijn er allerhande mogelijkheden om je boeket mooier te maken. Zoals met tule of een strik er omheen laten leggen. Dat maakt het allemaal nog fraaier.

Maar er is veel meer waar je uit kunt kiezen. Er kan ook een bloemenvaas gemaakt worden met allerhande bloemen, zowel in het groot of in het klein. De mogelijkheden zijn enorm en daardoor is er voor iedereen wel iets te vinden. Wil je het misschien nog groter gaan aanpakken, dan is een bloempot pilaar of bloem pilaar een idee. Deze zijn tussen de 80 breed en tussen de 150 / 180 cm hoog. Als je dus een eyecatcher nodig hebt dan is het bij deze geregeld.

Wil je hier meer informatie over, ga dan even naar de webshop van ballonnen-hondje. En klik in het menu bij de : Bloemen van de Haagse Ballonnenboer.

Oja, en even een tip : Deze bloemen moet je niet schuin afsnijden, daar kunnen ze heel slecht tegen. Maar water mogen ze wel hebben.

Voor nu een hele fleurige dag allemaal.

#bloemboeket #bloemen #ballonbloemen #lossebloem #haagseballonnenboer #bloementekoop #bloemenwebshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *