Ballonnenboer in stripverhaal

Als je ineens van Ralph Dikmans een berichtje krijgt dat je als ballonnenboer in een stripverhaal bent getekend als klompenmaker, dan is dat toch best wel cool. Het karakter paste daar zo goed in vonden Ralph en Rene Riva (de schrijver) dat ze mij daarin verwerkt hebben. Dit zijn de “ verhalen van vroeger “ en die komen in de mooi Boxtel krant als afleveringen. Voor Ralph natuurlijk een hele gave opdracht en voor mij als Haagse ballonnenboer natuurlijk tof om daarin te staan. Misschien dan niet met mijn ballonnen, maar hij is toch echt herkenbaar zoals ik er ook uit zie.

Ralph heeft al meer tekeningen voor mij gemaakt die ik gebruik bij de handkar show en die ook als begin en eind gebruikt worden op YouTube. Maar er is nog meer wat er gaat gebeuren met de Haagse ballonnenboer als stripfiguur. Maar daarover mag nog niets gezegd worden, dus moeten jullie nog even geduld hebben. Vind je de video leuk van dit verhaal dan zou een DUIMPJE erg graag ontvangen worden. Het helpt weer mee om het kanaal meer in de schijnwerpers te krijgen.

En mocht je een vraag hebben, dan mag je die onder de video stellen bij de reacties en dan help ik je zo snel mogelijk. Want het moet altijd ontspannend blijven met ballonnen, dus ook de problemen moeten opgelost worden.

Voor nu wens ik iedereen een hele fijne dag toe en een luchtige groet aan iedereen.

Ballongroet van de Haagse Ballonnenboer.

Reacties zijn gesloten.