Ballonbloem workshop rond

In deze video leg ik een erg leuke en mooie ballonbloem uit. Hij is niet zo heel erg moeilijk en als je de pinchtwist onder de knie hebt is het wel makkelijker. Aangezien er toch ook weer een aantal pinchtwisten in verwerkt zitten. Het leuke aan deze ballonbloem is dat die er heel sjiek uitziet. En toch een makkelijke techniek heeft. Je moet het even weten en zien en daar ben ik tenslotte voor.

De kleuren kun je natuurlijk allemaal zelf bepalen en als je de andere workshop ook meegedaan hebt van de ballonbloemen kun je een mooie groet bos bloemen maken. Geef deze weg aan iemand voor zijn verjaardag of misschien wel voor jezelf.

Wil je meer weten van de Haagse ballonnenboer, kijk dan even op zijn website : //www.dehaagseballonnenboer.nl en je kunt gelijk al zijn shows ook zien die hij kan aanbieden. Heb je vragen of wil je iets anders weten, zet dan een reactie onder de video of geef een berichtje naar zijn Facebook pagina. Heb je vouwballonnen nodig, kijk dan even op de webshop van //www.ballonnen-hondje.nl.

Daar kun je alles vinden wat te maken heeft met vouwballonnen en andere luchtige zaken.

Voor nu heel veel plezier en maak er wat moois van.

Een bloemengroet van de Haagse ballonnenboer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *