Lente ballonnen

Lente ballonnen zaaien op de akker.

De lente staat alweer voor de deur en de Haagse ballonnenboer heeft zijn velden alweer flink bezaaid met nieuwe ballonkleuren en figuren. Hij heeft straks weer zijn optredens bij diverse kinderboerderijen en dierenwinkels, en dan is het belangrijk als hij verse lente ballonnen van het land mee kan nemen. De lente is altijd een heerlijke tijd, de vogeltjes zingen uit volle borst en ook worden er allemaal nieuwe dieren in de wei geboren. Nou zal u niet gauw huppelende of zingende lente ballonnen zien in de akkers bij de Haagse ballonnenboer, maar het is bij hem in ieder geval wel allemaal heel kleurrijk in de lente.

Het zaaien van lente ballonnen door de Haagse Ballonnenboer op de akker

Het zaaien van lente ballonnen door de Haagse Ballonnenboer op de akker

En al die kleine ballonzaadjes plant die niet met de hand, want dat zou teveel tijd in beslag nemen. Dus daar heeft de Haagse ballonnenboer ook een speciale machine voor die de ballonnen allemaal netjes op kleur en lengte in kan zaaien.
Het duurt even voordat de ballonnen gaan groeien, maar met deze zon en heerlijke warme temperatuur gaat dat helemaal goed komen met de lente ballonnen.
Het moet ook weer niet te warm zijn, want zoals u weet kunnen ballonnen niet tegen extreme hitte.
Al zijn de lente ballonnen van de Haagse ballonnenboer wel beter bestand tegen weersinvloeden.
Het leven op het boerenland is nog zo gek nog niet.

Ook ballonnenhondje haalt graag zijn ballonnen vers bij de Haagse ballonnenboer.
Zo weet die zeker dat die zijn ballondecoraties altijd vers aan kan leveren bij zijn klanten en dat is tenslotte heel belangrijk.

 

Reacties zijn gesloten.