Vuurpijl maken !!

Altijd al eens een vuurpijl willen maken ? In deze workshop word dat op een luchtige manier aan je uitgelegd. Zeker nu we met oud en nieuw geen vuurwerk mogen afsteken, is dit een mooie gelegenheid om creatief bezig te zijn. Maak hem van vouwballonnen en je hebt gelijk een mooie decoratie voor oudejaars avond. Toch een klein beetje vuurwerk in huis. Mocht je nu de pinchtwist niet helemaal snappen die in deze uitleg van de vuurwerkpijl nodig is, dan kun je die terug zien op mijn video.

//www.youtube.com/watch?v=vaAIWCEn8JQ Daar word precies uitgelegd hoe je dit allemaal kunt gaan maken. Dan kun je daarna aan de slag met de vuurwerkpijlen. Het is dit keer de laatste ballonnenworkshop in 2020. Nadat de corona toegeslagen had in Maart zijn we begonnen met de gratis ballonnen workshops te geven om toch wat positiveteit in de wereld te brengen. Nu zijn we al bij de 107e LIVE workshop vanaf die tijd en hebben ook nog heel veel andere ballonnen video’s geplaatst.

De Haagse Ballonnenboer heeft nu alweer meer dan 220 afleveringen op zijn YouTube kanaal staan. Voor jong en oud dus genoeg te leren en te beleven. Het is ook enorm leuk geweest om dit te doen, ondanks alle ellende daarom heen omdat er niet opgetreden kon worden. Wil je van alles op de hoogte blijven en wil je weten wanneer ik weer LIVE ga,

ABONNEER je dan en til op het belletje zodat je altijd gewaarschuwd word. En vind je de video’s allemaal leuk, laat dan even een DUIMPJE voor me achter.

Blijf allemaal gezond en op naar een positief 2021 !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *