Vraagje ?

Met het abonneren op mijn kanaal krijg ik veel vragen van jullie waarom er geen melding komt als ik LIVE ga. Daarom heb ik even deze video gemaakt om uit te leggen wat je moet doen om dat wel voor elkaar te krijgen. Ik vind het al super natuurlijk dat er zoveel fans zijn van de Haagse Ballonnenboer en helemaal dat er al zoveel geabonneerd zijn op mijn kanaal .

Ook dat er zoveel duimpjes gegeven worden is helemaal TOP. Juist doordat het in deze tijd allemaal moeilijker is om mijn publiek te bereiken omdat ik niet mag optreden, is het super gezellig om iedereen te zien met de LIVE workshops. Natuurlijk komen er ook andere filmpjes voorbij zoals met goochelen, high speed video’s over ballonfiguren en andere zaken zoals waar je de vouwballonnen allemaal kan kopen.

Ook erg leuk hoe jullie allemaal reacties neerzetten met jullie vragen, maar ook met diverse complimenten over de ballonnen workshops en hoe jullie het allemaal ervaren. Dank jullie wel daarvoor en voorlopig ga ik hier natuurlijk mee door. Want wat is er niet leuker om iedereen mee te nemen in de magie van lucht en ballonfiguren. Het leuke is dat ik ook zie dat iedereen het kan en ook fanatiek meedoet. Of je nu groot of klein bent, met de vouwballonnen kan iedereen wel overweg. Dus vooral ermee doorgaan en als je vragen hebt dan hoor ik ze graag.

Mocht je even een kijkje willen nemen op de website van de Ballonnenboer, kijk dan even op : //www.dehaagseballonnenboer.nl. Daar kun je zijn ballonnen shows bekijken, leuke dingen pagina met allemaal weetjes over het weer en dieren en natuurlijk al zijn ballonfiguren die hij in de loop van de jaren gemaakt heeft. Heb je vouwballonnen nodig om mee te kunnen doen, dan kun je die vinden op de webshop van ballonnen-hondje. //www.ballonnen-hondje.nl. Zij weten alles over ballonnen en alles wat met ballonfiguren te maken heeft.

Maar ook ballondecoraties, helium, ballonnen workshops, folie ballonnen en meer kun je hier vinden op deze webshop. Blijf allemaal gezond en heb je vrienden of familie die ballonnen ook leuk vinden, geef de Ballonnenboer door en laat iedereen zich abonneren. Want die 1000 abonnees gaan we met zijn allen gewoon halen.

Een groet van de Haagse Ballonnenboer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *