Sinterklaas mijter

“ Zie ginds komt de stoomboot “. Dat nou niet direct, maar het heeft er wel mee te maken. Dit keer staat de workshop in het teken van Sinterklaas die in het land is. We gaan de mijter van Sint maken zodat je pakjes avond helemaal in de sfeer kan brengen. We maken hem in de workshop groot zodat je hem ook op het hoofd van je kind of jezelf kan zetten. Maar hij is ook in het klein te maken door gewoon alle maten kleiner uit te voeren.

Het leuke is dat je deze Sinterklaas mijter helemaal uit kan bouwen naar je eigen fantasie. Ik geef jullie de basis en de rest kun je zelf erbij maken. Bijvoorbeeld een witte baard onder aan de Mijter vast zetten. Je kunt er van alles bij verzinnen. Hoop dat jullie zo toch een beetje het Sinterklaas gevoel krijgen wat we nu best wel veel missen door de corona tijd. Het geeft in ieder geval een beetje het gevoel dat we toch met zijn allen Sinterklaas aan het vieren zijn.

Loop je toch met de workshop tegen een probleem op, geef dan even een reactie zodat ik je verder kan helpen. En vind je de video weer leuk, een DUIMPJE word natuurlijk altijd graag ontvangen door mij, dus TOP als je dat wilt doen. Mocht je de pinchtwist niet weten, dan kun je die vinden op mijn YouTube kanaal : //www.youtube.com/watch?v=vaAIWCEn8JQ&t=153s.

Dan kun je in ieder geval de mijter gewoon mee doen. Iedereen veel plezier met deze nieuwe workshop en blijf allemaal gezond.

Een pepernoot groet van de Haagse Ballonnenboer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *