Lama ballonfiguur

Omdat de Lama al een aantal keren gevraagd werd om die een keer te gaan maken van ballonnen is hier de workshop daarvan. Het is alweer de 98ste ballonnen workshop van de Haagse ballonnenboer sinds we de corona tijd zijn ingedoken. Wat heb je ervoor nodig wat vouwballonnen betreft. Je hebt 3 vouwballonnen nodig in je eigen kleur. Want je kunt de Lama net zo maken als je zelf wilt. Ik geef je alleen de handvaten zoals ze dat noemen en jullie mogen zelf de rest gaan doen. Het leuke aan deze Lama is dat je hem ook helemaal nog kunt pimpen met allerlei andere zaken.

Zoals een teugel en bit, een zadel of gewoon andere poten. Het is maar net hoever jij bent met het ballonvouwen en het aller belangrijkste, laat je fantasie maar gewoon gaan. Dan komt de rest vanzelf en zul je zien dat je veel meer kan als dat je in de gaten hebt. Vind je de video van dit ballonfiguur weer leuk en heb je daar een DUIMPJE voor over, dan zie ik die natuurlijk graag. En mocht je nog vrienden of familie in je omgeving hebben die dit misschien ook wel leuk zouden vinden, dan kunnen ze zich altijd abonneren op mijn kanaal.

Want zoals je misschien al gelezen hebt wil ik proberen de duizend (1000) abonnees te gaan halen. En zou je graag willen weten wat de Haagse Ballonnenboer nog meer doet als alleen maar ballonvouwen. Kijk dan maar eens op zijn website //www.dehaagseballonnenboer.nl. voor meer informatie over zijn ballonnen shows en karakters die hij allemaal doet. Want hij heeft voor iedere doelgroep wel een passende show waar je helemaal vrolijk van word. En heb je misschien nog vouwballonnen of andere zaken nodig om te gaan ballonvouwen.

Kijk dan maar eens op de webshop van //www.ballonnen-hondje.nl. Die hebben alles op het gebeid van ballonnen en decoratie. Neem maar eens een kijkje en mocht je vragen hebben dan horen we dat natuurlijk heel erg graag. Voor nu allemaal een heel fijn weekend en geniet van het mooie weer.

En belangrijkste, blijf allemaal gezond in deze corona tijd. Een ballonnengroet van de Haagse ballonnenboer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *