Edelweiss bloem

Vanuit het mooie Oostenrijk is hier de Haagse ballonnenboer met de 99ste ballonnen workshop over de Edelweiss bloem. Zaterdag hebben we groot feest met de 100ste uitzending, maar nu eerst even iets moois om te gaan maken met de vouwballonnen.

De Edelweiss bloem is niet zomaar een bloem, het is het symbool voor Oostenrijk en Zwitserland. Het woord Edelweiss betekend nobel wit, dus de ballonnen die je nodig hebt zijn dus witte vouwballonnen. En 1 groene en 1 gele om het geheel af te werken. En het betekend ook vrijheid, iets wat heel belangrijk is natuurlijk.

Dus pak je ballonnen en pomp en ga er mee aan de slag. Mocht je problemen onder vinden laat het me even weten in een reactie zodat ik je verder kan helpen.

Geef een DUIMPJE als je deze Edelweiss bloem leuk vind en dat waardeer ik natuurlijk enorm. Hoop dat het ook een beetje een vakantie gevoel geeft als je hiermee bezig bent en je uitzicht hebt op de Oostenrijkse bergen. En het zou leuk zijn als je een foto kan posten op mijn Facebook pagina van de Haagse ballonnenboer.

Wil je graag de Edelweiss ballon gaan maken maar heb je geen ballonnen. Kijk dan even op de website van //www.ballonnen-hondje waar je alles kunt vinden wat betreft vouwballonnen en gewone ballonnen. Ze helpen je graag verder en mocht je ergens niet uit komen, dan kun je dat natuurlijk altijd even vragen.

Natuurlijk doet de Haagse ballonnenboer nog meer als alleen maar workshops geven op zijn YouTube kanaal. Want hij heeft ballonnen shows zowel klein als groot en voor particulier of bedrijfsmatig. Dus mocht je een feestje willen geven en je hebt er een leuke act bij nodig, kijk dan maar eens op zijn website : //www.dehaagseballonnenboer.nl

Blijf allemaal gezond en voor nu een fijne dag verder.

Ballonnen groet van de Ballonnenboer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *