Feestelijke Bingo

Ja hoor, bijna is het zover. Zaterdag 14 November om 19.00 is het de 100ste uitzending van de Haagse ballonnenboer. We gaan dan online een FEESTJE vieren. Met een BINGO zoals alleen de Haagse ballonnenboer dat kan. Hij is met zijn LIVE uitzendingen begonnen sinds de Corona zijn intrede deed en alles stil kwam te liggen.

Gewoon om iets positiefs te brengen, iets creatiefs en ook om zelf bezig te blijven met zijn passie. En dat werd heel enthousiast ontvangen en er kwamen steeds meer vaste kijkers en ballonvouwers bij. In deze video leg ik je uit hoe je mee kan doen als je daar zin in hebt. Want het is natuurlijk wel belangrijk dat je de BINGO kaarten krijgt die je nodig hebt.

Als je al een vaste kijker bent dan weet je dit natuurlijk allemaal al, maar voor diegene die het ook leuk vinden kun je het op de video allemaal zien. Het is gewoon gezellig om die avond even een feestje op gepaste afstand met zijn allen te vieren. Wie weet word het wel een hele chaotische BINGO, maar dat maakt het juist allemaal zo leuk.

Wees er wel snel bij want Vol = Vol !!

Een BINGO groet van de Ballonnenboer !!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.