Boer Harry en de Ballonnenboer !

Hehe, we zijn eindelijk in Den Haag. Nou nog zien dat ik bij mijn broer naar binnen kom, gelukkig weet ik waar hij zijn sleutel verstopt. We gaan hem proberen uit die kast te krijgen omdat die daar al 6 maanden in zit vanwege de corona. Ik denk dat ik wel wat hulp kan gebruiken daarmee, want Harry kan soms raar uit de hoek ( kast ) komen.

Als ik hem uit die kast krijg gaan we vanavond ook een ballonnen workshop samen met Harry doen, dus ik ben benieuwd wat voor chaos dit allemaal gaat worden. Want ballonnen en workshops is wel een dingetje met hem en zeker als die zolang in een kast heeft gezeten. Maar we gaan het allemaal meemaken.

Ik hoop ook dat ik aan ballonvouwen toe kom, want ik wil toch graag die ballonkikker maken met jullie. Maar ik laat Harry gewoon meedoen met ballonvouwen, want tenslotte heeft die dat vroeger wel gedaan. Maar of die nog weet hoe het allemaal moet en of die ook netjes die kikker gaat maken is een ander verhaal. Maar we gaan het allemaal zien.

Het is in ieder geval weer fijn om mijn broer weer na zo’n lange tijd uit de kast te kunnen halen. Mocht je nog meer willen weten van de Haagse Ballonnenboer, dan kun je kijken op zijn website //www.dehaagseballonnenboer.nl. Daar kun je alles vinden wat betreft ballonnen shows, de ballonkoffer en andere zaken waar hij door het land mee reist. En natuurlijk heel veel ballonnen, want de Ballonnenboer maakt ook graag allerlei ballonfiguren.

En mocht je nu vouwballonnen nodig hebben of een ballonpomp om gezellig mee te doen in de workshops, dan kun je die vinden bij de webshop van //www.ballonnen-hondje.nl. Daar staan enorm veel ballonnen, vouwballonnen, ballonfiguren, ballonpompen en enorm veel meer spullen. En mocht je vragen hebben, dan kunnen zij die ook beantwoorden.

Ik wens jullie allemaal weer een hele fijne dag en blijf vooral gezond.

Een ballonnen groet vanuit de kast !!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.