De Meezing senioren ballonnen show

U wilt graag de ouderen / senioren bij uw verzorgingshuis een feestelijke middag bezorgen. Dan is dit een luchtige show waar met ballonnen en muziek van alles in gebeurt. Aangezien de Haagse ballonnenboer graag optreed voor ouderen heeft hij in de corona tijd dit idee bedacht van zijn meezing show. Met zijn ballonnen act gaat hij op een luchtige manier aan de slag, in combinatie met gezellige meezingers waardoor het een swingend geheel word.

Wat houd de act precies in :

De Haagse ballonnenboer komt gezellig met zijn ballonnenshow uw locatie waar de senioren vermaakt gaan worden met luchtig entertainment. Ik maak ter plekke onder muzikale begeleiding (meezingers) een mooi ballonfiguur. Dat kan van alles zijn, een giraf, een vis, vogel en ga zo maar door. Het zijn grote ballonsculpturen zodat iedereen ze ook kan zien. De geluidsinstallatie is draadloos zodat u zelf niet veel hoeft voor te bereiden ,wel zo makkelijk.

 

Promotie filmpje

Onder aan deze pagina komt u een YouTube filmpje tegen als promotie.
Het geeft een goed beeld hoe de Haagse ballonnenboer met de senioren aan de slag gaat.
Om de privacy van de bewoners en verzorging gewaarborgd te houden krijgt u helaas niet een compleet beeld.

Aan de slag op de parkeerplaats

Verzorgingshuis muzikale show van Rolando

Een binnentuin feestje !

Terwijl er gezellige muziek word gedraaid kijken de bewoners naar de ballon “kunsten ” van de Haagse ballonnenboer. Op elke locatie maakt die andere ballonfiguren zodat het voor iedereen een verschillende ervaring is. En met zijn humor en manier van werken word het zeker een sfeer volle dag voor uw bewoners.

Ballonbloem verrassing :

Wilt u de oudere verrassen met een ballonfiguur, laat dan ballonbloemen of ballonvaasjes maken door ons. U kunt ook per afdeling of huiskamer denken aan een bloemstuk voor op tafel. Zo kan iedereen daar naar kijken en genieten van iets vrolijks.
Deze ballonbloemen of bloemstukken maak ik van te voren, aangezien het in de ballonact te lang duurt om te maken voor iedereen.

Dit alles gaat in overleg met u als organisatie of stichting.
Ik heb van te voren contact met u zodat u de wensen van uzelf kenbaar kunt maken.

Wilt u meer informatie, neemt u dan contact op met de Haagse ballonnenboer. Hij staat u graag te woord om alles uit te leggen.

Bloemengroet van de Haagse Ballonnenboer

Feest bij de Meerhoeve in Haarlem (covid tijd)

Jacob kliniek kijkt gezellig mee.(covid tijd)

De anders dan anders show bij verzorgings huizen

Reacties zijn gesloten.