De “Anders” dan anders senioren show

U wilt graag de ouderen / senioren bij uw verzorgingshuis een feestelijke middag bezorgen. Dan is dit een luchtige show waar met ballonnen en muziek van alles in gebeurt. Aangezien de Haagse ballonnenboer graag optreed voor ouderen heeft hij in deze periode een andere aanpak van optreden bedacht. Omdat we nu meer afstand moeten houden heeft hij de
“ Anders dan anders ”  show bedacht om toch iets vrolijks mee te geven.

Wat houd de act precies in :

De Haagse ballonnenboer staat gezellig met zijn ballonact voor een raam, balkon of andere locatie waar de ouderen mij kunnen zien. Ik maak ter plekke onder muzikale begeleiding (meezingers) een mooi ballonfiguur. Dat kan van alles zijn, een giraf, een vis, vogel en ga zo maar door. Het zijn grote ballonsculpturen zodat iedereen ze ook kan zien. De geluidsinstallatie is draadloos zodat u zelf niet veel hoeft voor te bereiden buiten het gebouw, wel zo makkelijk.

 

Promotie filmpje ” Sint Jacob verzorgingshuizen

Onder aan deze pagina komt u een YouTube filmpje tegen van deze dag.
Het geeft een goed beeld hoe de Haagse ballonnenboer met de ouderen aan de slag gaat.
Om de privacy van de bewoners en verzorging gewaarborgd te houden krijgt u helaas niet een compleet beeld.

Aan de slag op de parkeerplaats

Verzorgingshuis muzikale show van Rolando

Een binnentuin feestje !

Terwijl er gezellige muziek word gedraaid kijken de bewoners naar de ballon “kunsten ” van de Haagse ballonnenboer. Op elke locatie maakt die andere ballonfiguren zodat het voor iedereen een verschillende ervaring is. Alles netjes op afstand, maar ook dan blijft het een feestje.

Ballonbloem verrassing :

Wilt u de oudere verrassen met een ballonfiguur, laat dan ballonbloemen of ballonvaasjes maken door ons. U kunt ook per afdeling of huiskamer denken aan een bloemstuk voor op tafel. Zo kan iedereen daar naar kijken en genieten van iets vrolijks.
Deze ballonbloemen of bloemstukken maak ik van te voren, aangezien het in de ballonact te lang duurt om te maken voor iedereen.

Dit alles gaat in overleg met u als organisatie of stichting.
Wij hebben van te voren contact zodat u de wensen van uzelf kenbaar kunt maken.

Wilt u meer informatie, neemt u dan contact op met de Haagse ballonnenboer. Hij staat u graag te woord om alles uit te leggen.

Bloemengroet van de Haagse Ballonnenboer

Feest bij de Meerhoeve in Haarlem

Jacob kliniek kijkt gezellig mee.

De anders dan anders show bij verzorgings huizen

Reacties zijn gesloten.