Corona Proof shows

De 1.5 meter ballonnen en goochelshow

U heeft een feestje ! Of een verjaardag van uw kind. En daar wilt u toch wel graag wat entertainment bij hebben. Dan is de ballonkoffer de perfecte ballonnen show die daar bij past. Zelfs in corona tijd kan dat allemaal met de regels die de Ballonnenboer netjes in zijn show heeft verwerkt.
De kinderen zitten door middel van een vrolijke ballonlijn op 1.5 meter afstand. Alles word op de juiste wijze gedaan zodat iedereen het naar zijn zin heeft.

In combinatie met kleine en grote goochelacts zorgt hij ervoor dat de kinderen een uur lang gespannen bij hem zitten en afwachten wat er allemaal gebeurt. Juist door de combinatie van magie en lucht is het een perfecte show op maat voor de jarige job.

Kijk voor meer informatie op de pagina van de Ballonkoffer.

In de winkelstraat

Ook daar heeft de Haagse Ballonnenboer over nagedacht en is vrijwillig gaan testen in zijn winkelcentrum Midas in Asten. En wat blijkt !
Zet de Haagse Ballonnenboer in je winkel centrum neer en je hebt een opvallende persoonlijkheid die mensen aanspreekt en gezelligheid brengt. Met zijn klompen hoor je hem al van ver aankomen en door zijn vrolijkheid kun je niet om hem heen.

Door de 1.5 meter houd hij natuurlijk netjes die afstand van het publiek, maar toch kan hij met de kinderen en ouders aan de slag met een kleine goocheltruc. De verbazing bij kinderen is dan vaak ook heel groot als er ineens een doekje verdwijnt of de gekozen kaart toch tevoorschijn komt.

Normaal gesproken loopt de Haagse Ballonnenboer rond met zijn ballonfiguren. Maar als u dat graag zou willen hebben dan is een vaste plaats een vereiste. Hij heeft een speciale 1.5 meter versie ontwikkeld, als u daar meer over zou willen weten kunt u met hem contact opnemen. Mail naar info@haagseballonnenboer.nl of bel hem direct op 06 18 26 76 93.

De “Anders” dan anders show

Ook de Haagse Ballonnenboer zit niet stil (al moet die dat de laatste tijd wel heel veel) maar is druk bezig om zijn entertainment Corona Proof te maken. Dat kost veel tijd (wat hij nu natuurlijk genoeg heeft) en hij moet ook alles eerst uit testen. Maar voor de ouderen en Senioren heeft hij nu de afstand show bedacht en uitgetest bij Stichting Sint Joris in Haarlem.

Daar heeft hij met meezing liedjes en ballonnen ervoor gezorgd dat het een gezellige dag werd bij alle senioren en ouderen. Op zijn boerse manier maakt hij er een compleet feest van en zorgt hij ervoor dat iedereen even zijn zorgen kan vergeten.

Dus u ziet dat ook de Ballonnenboer niet stil zit en toch de kriebels heeft gekregen om van dat niks doen toch iets tastbaars te maken. Het blijft allemaal aanpassen op het moment dat u hem graag zou willen boeken.
Hij gaat dan graag in overleg met u om te kijken wat het beste bij uw situatie past.

Ik hoop u graag een keer te zien en entertainment te mogen brengen bij u in uw straat, huis, bedrijf of andere locatie.

Reacties zijn gesloten.