Haagse Ballonnenboer on Toer

Met de handkar door het land !

Het is opvallend, vrolijk, kleurrijk en ook nog eens op zijn boers. De nieuwe ballonnen act van de Haagse ballonnenboer mag er zijn. Met zijn handkar vol met ballonnen en bloemen zorgt hij ervoor dat uw braderie of winkelcentrum in zeer korte tijd vrolijkheid uitstraalt.
Doordat hij alles bij zich heeft is hij ook nog eens makkelijk te verplaatsen zodat hij op veel plekken aanwezig kan zijn. Hij loopt dus gezellig rond op uw locatie.

Hoe zorg je dat je opvalt, het bijzonder is en ook nog eens functioneel. Daar is de nieuwe show “ de Haagse Ballonnenboer on Toer “ een mooi voorbeeld van. Juist door zijn karakter en de uitstraling van zijn hand(ballonnen)kar word het door iedereen gezien. En of je nu klein bent of volwassen, het is voor iedereen een feest.

Doordat het plekken zijn waar veel publiek is wil de Haagse ballonnenboer snel kunnen werken. Daardoor heeft hij een bloemenshow ontwikkeld waardoor hij razendsnel kan uitdelen. Elke bloem is weer anders van kleur en vorm, zodat het snel een ware bloemenzee op locatie is. Natuurlijk is er ook aan de jongens gedacht, maar dat blijft nog even een geheim. Ook armbandjes zijn zeer in trek.

Winkelstraten of Braderieën :

Dus zoekt u iets voor uw winkel, winkelstraat of braderie, de Haagse Ballonnenboer is er helemaal klaar voor. De Handkar kan ook uitgerust worden met vrolijke muziek of een microfoon, zodat de Haagse Ballonnenboer ook uw acties van die dag aan kan kondigen.

Verzorgingshuis :

Ook daar is deze act perfect in te passen. Want wat is er niet leuker als er ineens een Haagse Ballonnenboer binnen komt lopen met een kar vol ballonnen. De verrassing is des te groter als hij ook nog eens meezingers meebrengt waardoor het feest helemaal compleet is. De senioren zullen dit niet snel vergeten en kunnen terug kijken op een vrolijke dag.

Informatie :

Wilt u graag informatie hebben over deze nieuwe rondloop act, dat kan altijd.
De Haagse Ballonnenboer ” on Toer ” is nu te boeken.
Er is veel mogelijk en de Haagse ballonnenboer gaat graag met u in gesprek.
Ik kan niet wachten in ieder geval.

U wilt de Haagse Ballonnenboer graag boeken !

Mail naar info@haagseballonnenboer.nl of bel hem direct op 06 18 26 76 93.
Hij gaat dan ook graag in overleg met u om te kijken wat het beste bij uw situatie past.

En zeg nu zelf, dit is toch een opvallende verschijning op uw feest.

Met dank aan Klompenmaakster Nicole (van het klompenschuurtje) die deze coole kar is gaan pimpen. En het resultaat mag er zeker wezen. En mijn lieve vrouw voor het samen bedenken van de nieuwe act.

Reacties zijn gesloten.