Ballonfiguren

Kies hier je ballonfiguren

Maak je keuze uit meer dan 300 ballonfiguren die de Haagse ballonnenboer je leert op een leuke en makkelijke manier. Volg de ballonworkshops in jouw eigen tempo en doe het rustig zodat je alle technieken goed onder controle krijgt. Er komen elke week nieuwe workshops bij en je zal zien als je eenmaal bezig bent dat het erg verslavend kan werken.

Abonneer je op het YouTube kanaal van de Haagse Ballonnenboer en blijf op de hoogte.

Super shooter

Dit super shooter pistool is best stoer om te maken en bestaat uit twee ballonnen. Maak hem in je eigen kleur zodat die helemaal bij jouw past. Het kan ook dienen als een Alien geweer, dus je kunt er alle kanten mee op.

Poedel hond

Als je van honden houd en je hebt zelf misschien een poedel. Dan is dit je kans om er zelf 1 te hebben. Hij is lief en zal gelijk naar je luisteren. Vergeet ook niet de poedelstaart te maken die in de vorige video is uitgelegd.

De Papagaai

Een papagaai is toch erg leuk om te maken en niet zo moeilijk. Bestaande uit 1 ballon is die heel snel uit de vouwballonnen tevoorschijn te toveren. Ga aan de slag en zorg dat die niet weg vliegt.

Kleine muis

Ze zijn heel erg snel en ook nog eens klein. Deze snelle muis van ballonnen is niet zo moeilijk te maken en erg leuk om weg te geven. Ga snel aan de slag en maak hem in je eigen stijl en tempo.

De eend

Je ziet ze bijna wel aan elke waterkant zitten of in het water zwemmen. Dit eendje wilt graag gemaakt worden van ballonnen, dus ga maar snel aan de slag daarmee. Je kunt de kleuren natuurlijk altijd aanpassen.

De leeuw

Gelukkig is die van vouwballonnen lang niet zo gevaarlijk als dat je hem in het echt tegenkomt. Deze leeuw is erg leuk om te maken en een stoere ballon om weg te geven aan de jarige.

Kleine schildpadje

Je kunt dit schildpadje gebruiken om op school als uitdeel cadeautje weg te geven. Maak hem vast aan een appel, zakje snoep of geef hem gewoon zomaar. Door het bandje kun je hem om je pols doen en mee naar huis nemen.

Coole motorfiets

Mag je nog geen motor rijden omdat je nog geen 18 bent. Geen probleem, je kunt hem in ieder geval wel in je eigen kleur maken. Een snelle en makkelijke motor waar je helemaal blij van word.

Een kroon

Wil je iemand kronen, dan is dit de ballon die je moet hebben. Een kroon om iemand in het zonnetje te zetten of gewoon omdat die het verdiend. Kan in goud en zilver gemaakt worden om de perfecte kroon te krijgen.

Het vliegtuig

Welke jongen houd er nu niet van een snel vliegtuig. Dit vliegtuig gaat misschien niet door de geluids barriere, maar is wel heel cool om te maken. Ga er snel mee aan de slag.

De coole kikker

Deze kikker komt graag naar je toe springen, dus grijp je kans en ga aan de slag om deze coole kikker te gaan maken van je vouwballonnen. Veel plezier ermee.

Papegaai in ring

Met deze papegaai in een ring kun je nog eens voor de dag komen. Natuurlijk hoeft die niet in de kleur die je op de video zit, maar maak hem helemaal je eigen stijl. Veel plezier.

De dolfijn

Het zijn hele mooie en sierlijke vissen. De dolfijn kan heel wat kunstjes in het water en is supersnel. Maak er een badspeeltje van voor een jarig neefje of nichtje en je maakt ze helemaal blij.

Gevaarlijke dinosaurus

Gevaarlijk is die zeker deze T’rex, maar in ballonnen valt dat gelukkig nog wel mee. Maak hem in een groene kleur en je je hebt een stoere dino waar je iemand blij mee kunt maken.

Een palmboom

Deze palmboom kun je mooi gebruiken om je ballonaap in te hangen. Gemaakt van drie ballonnen waardoor je gelijk een groter ballonfiguur hebt. Een mooie combinatie als je de aap ook kunt maken.

De langnek dinosaurus

Deze langnek dino past heel goed bij de T’Rex die je ook van ballonnen kunt maken. Een vleeseter en planteneter bij elkaar en je hebt al het begin van Jurassic Park. Ga snel aan de slag met dit makkelijk figuurtje.

Snelle vis

Een hele snelle vis, niet dat die snel zwemt, maar wel heel snel om te maken. Een paar kleine handelingen en je hebt een vis gemaakt van vouwballonnen. Voor diegene die snel een aquarium willen vullen.

Klein alien pistool

Het is het kleine broertje van de grote Super shooter die je ook van ballonnen kunt maken. Op deze manier kun je zelf kiezen met welk wapen je de strijd aangaat.

Beertje

Dit beertje is dol op knuffelen en gaat er dan ook helemaal voor. Is ook totaal niet gevaarlijk en je kunt hem helemaal in je eigen kleur maken. Ga snel aan de slag met je ballonnen.

Het aapje

Met dit aapje kun je de palmboom van ballonnen gaan versieren. Maak er een paar en je hebt een echte palmboom vol met aapjes. Deze aap kun je natuurlijk ook gewoon op een andere plek neerzetten.

De ballonpoes

Ze zijn knuffelbaar en zijn dol om geaaid te worden. Deze ballonpoes is bijna hetzelfde, alleen zal die niet terug miauwen naar je. Maar dat kun je altijd nog zelf doen.

De slang

Het kronkelt alle kanten op, maar deze slang is toch vrij rustig als je hem van je ballonnen maakt. Geef hem je eigen stijl en je kunt altijd nog je fantasie laten gaan.

De olifant

Grijs en groot, dat is de olifant zeker. In de ballonvorm is die een stukje kleiner, maar wel heel leuk om te maken. Met zijn grote slurf is het een leuk ballondier om weg te geven.

De poedelstraat

Met de poedelstaart weet je gelijk hoe je op een makkelijke en veilige manier deze kunt maken. In de andere video vind je de uitleg van de poedel, dus ga snel aan de slag.

Witte zwaan

Witte zwanen en zwarte zwanen, het zijn in ieder geval vogels die je niet boos moet maken. Met hun lange witte nek kunnen zwanen behoorlijk uit de hoek komen. Veel plezier met het maken van de zwaan.

De lange teckel

Deze hond is toch wel erg laag bij de grond en heeft een lang lichaam. De teckel is dan ook een geliefd ballonfiguur wat iedereen graag maakt. Gelukkig hebben we lange vouwballonnen, dus zo moeilijk moet het niet zijn.

Vlinder

Ze fladderen heel wat af in hun korte leven deze vlinders. Maak er een ballonbloem bij en zet hem daar op vast. Op die manier heb je wel een heel kleurrijk balloncadeau om weg te geven.

Duifjes (voor in het hart)

Met deze duifjes kun je allerlei kanten op. Geef ze aan iemand die zelf duiven heeft of zet hem vast in het hartje van ballonnen. Als je dat combineert dan heb je zeker iets liefs om weg te geven.

Vogeltjes in ring

Kleine vogeltjes die je in een ring combineert en dat allemaal uit 1 ballon. Heel makkelijk en snel te maken en ook nog eens een leuk ballonfiguur om weg te geven.

Een simpel zwaard

Dit zwaard is heel snel te maken zodat je snel de strijd aan kan gaan. In elke kleur is dit ballonzwaard wel stoer en als je de S techniek toepast is die helemaal makkelijk.

Simpele hoed

Deze hoed is erg makkelijk als je de ballonfiguren vast wilt zetten op je hoofd. Vrij simpel te maken en bestaande uit 1 ballon super snel. Zet hem op je hoofd met je gemaakte ballonfiguur erop vast gemaakt.

Eigenwijze ezel

Ze zien er schattig uit en zijn ze ook wel. Maar de ezel kan ook best koppig en eigenwijs zijn waardoor die geen poot meer verzet. Maar in ballonnen bepaal jezelf welke kant die op gaat.

Het zittende konijn

Konijnen zijn heel erg snel als het er op aan komt. Gelukkig zit dit konijn op zijn gemak, dus je kunt hem goed leren maken van ballonnen. Doe er een oranje wortel bij en hij is helemaal blij.

De basishond

Het bekende ballonnen hondje wat overal gemaakt word en iedereen eigenlijk wel kan maken van ballonnen. Mocht het je toch niet gelukt zijn, dan is hier de simpele uitleg van de ballonhond.

Het lieveheersbeestje

Voor de meisjes zijn ze heel schattig en worden ook veel gevraagd. Maak dit lieveheersbeestje van ballonnen en zet hem vast op je pols zodat iedereen hem kan zien zitten.

Het ballonhart

Met dit ballonhart kun je de duifjes in het hart maken. Daar maak je zeker verliefde stellen heel blij mee, maar ook als je het hartje gewoon zo geeft aan iemand van wie je houd is dat zeker cool.

Het varken

Knorrig zijn ze zeker en ze houden er ook heel erg van om vies te worden. Dit varken ziet er nog schoon uit en met de tuliptwist is het een perfecte verschijning als ballonvarken.

Een ballonpaard

Paarden en meisjes zijn toch wel iets wat bij elkaar hoort. Dus ben je dol op paarden, dan is dit je kans om je eigen paard te bezitten. Het is er helaas 1 van ballonnen, maar toch niet minder fraai.

De kerstballen

De kerstboom vol hangen met ballon kerstballen is best wel iets aparts. je weet zeker dat niemand een kerstboom heeft met zulke mooie versiering. En voordeel, ze zijn heel snel en makkelijk te maken.

Zwaard voor Halloween

Als je met Halloween iemand bang wilt maken kun je altijd nog dit zwaard gebruiken. Heel snel en simpel te maken en je kunt hem in elke kleur maken die je wilt.

Giraffe

Het is ook een langnek, maar niet gevaarlijk. Deze giraffe van ballonnen is heel erg leuk en makkelijk te maken. Zorg wel dat die op hoge poten staat, want anders komt die niet bij zijn voedsel.

Sinterklaas mijter

Je gebruikt hem misschien maar 1x per jaar, maar de sinterklaas mijter mag toch niet ontbreken in de vouwballonnen. Vanuit 1 ballon is die heel snel en makkelijk te maken.

De ballonbloem

Maak een simpele en snelle ballonbloem met je eigen kleuren. De steel is een hele snelle S draai en de bloem is net zo simpel. Doe je best en geef de bloem snel water daarna. Niet schuin afsnijden !!

Kom je er niet uit ?

Stuur dan even een mail naar de Haagse Ballonnenboer.
Hij helpt je graag verder om jouw ballonfiguur af te maken.

Elke maand komt er wel een nieuwe workshop bij.
Met de ballon figuren is het pas echt een luchtig feest.

Reacties zijn gesloten.